Referat: Malbas - Onsala Pirates
Malbas damer slog Onsala
2024-02-18 10:38

Onsala är ett av Basketettans absolut bästa lag och inför matchen såg det lite svajigt ut för Malbas. Skador, bra form på bortalaget och gastkramande bortavinsten (en poäng) var oroande faktorer. Men damerna redde ut det ännu en gång och vann med 61-53 i sin 16:e raka seger.

Referat: Eos Ungdom - Malbas
Storseger mot Eos utvecklingslag
2024-01-29 19:25

Malbas rivstartade i bortamatchen mot Eos utvecklingslag, släppte upp gasen lite för att sedan stå för en furiös avslutning. När 40 minuter var spelade hade Malbas vunnit med hela 49 poäng, 35-84.

Malbas damer hade tagit fjorton raka segrar i Basketettan dam när de begav sig till Eoshallen för att möta lokalkonkurrenten Eos utvecklingslag. Söndagseftermiddagen blev inget undantag och coach Jocce Källman var nöjd efter matchen.

Referat: Malbas  - RIG Mark
Damerna avgjorde i slutsekunderna mot RIG Mark!
2024-01-15 08:52

Först avgjorde Jacob Månsson mot Sloga, och därefter visade lillasyster Alva att hon har is i ådrorna när hon avgjorde damlagets match mot RIG Mark från straffkastlinjen. Segern med 59-54 tog damlaget till 13 raka vinster och fortsatt serieledning.

Referat: Malbas  - Lobas
Tuff vinst mot starkt Lobas
2023-11-21 08:29
Maleah Klintman med bollen. Foto: Joel Rosén

Matchen mellan Malbas och Lobas var jämn i tre perioder och det var först i fjärde perioden, som Malbas vann med 20-8, matchen avgjordes. Slutsiffrorna fastställdes till 57-44 i hemmalagets favör. Malbas toppar fortsatt tabellen med nio vinster och noll förluster.