SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Mera Månsson i Malbas
2023-09-01 14:38

Han är tillbaka. Jacob Månsson kommer att spela för Malbas i Superettan denna säsong och kombinera spelandet med en tjänst som säljare för klubben. - Jag ser fram emot denna säsongen otroligt mycket och längtar efter att spela inför fullsatta läktare, säger återvändaren.

En av anledningarna till att vi ser fram emot Malbas i Superettan är Jacob Månsson. Malmöpågen är tillbaka och kommer direkt från spel i SBL med Uppsala Basket. Forwarden som med sin spelskicklighet och atletiska förmåga har gått från RIG Luleå, till Div 1-college i USA och sist spel i SBL kommer att bli en stor tillgång för Malbas.

 

- Jag tror att vi kommer överraska många som nykomlingar i Superettan! Vi har absolut talangen för att vinna många matcher, så det är upp till oss att fortsätta med förberedelserna och bevisa det när det drar igång nu den 17:e, säger Månsson. Vad publiken se fram emot är Månsson på det klara med.

 

- Vi har en rolig mix av spelare som trivs tillsammans och det kommer vi visa på plan i höst. Vi är ett lag som kommer att spela snabbt, för varandra och bjuda på en show i Heleneholms sporthall. Ska verkligen bli kul att spela för Malbas igen och se er alla under hemmapremiären!

 

21-åringen kan spela på flera olika positioner och kommer, trots sin ålder, att bidra med mycket ledarskap till herrlaget. Just mångsidigheten visar sig också utanför planen där han i sitt projekt NextUp Camp visar prov på stort driv och initiativförmåga.

 

- Jacob kommer vid sidan av sitt spelande även att jobba som säljare för Malbas och skapa samarbeten med partners som ska vara ekonomiskt fördelaktiga för alla inblandande. Jacob är kreativ och får saker ur händerna så det ska bli spännande att se vad det kan ge, säger klubbchef Johannes Wohlert.

 

Ett första steg är ett samarbete med företaget ShoeHype, som Jacob har initierat. 


Nyhetsarkiv
Norrort nobbade Malbas2024-02-04 18:25
Malbas vägde för lätt2023-11-05 19:41
Revansch på RIG Mark2023-10-01 23:21
Mera Månsson i Malbas 2023-09-01 14:38
Vi är i Superettan!2023-04-02 10:03
Malbas föll mot Högsbo2022-09-30 11:02
 
Partners
1975 klubben