SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vi har två olika shoper.

 

SUPPORTERSHOP

För supportershopen krävs ingen inloggning och vem som helst kan köpa. Perfekt för enskilda plagg, julklappar och sådant.

Malbas samarbetar med Enenda och vår huvudleverantör av kläder är PUMA. I vår webshop kan du köpa kläder och väskor med Malbas klubbemblem.

 

KLUBBSHOP

Besök vår webshop:https://www.enenda.se/se/klubbshop

 

På Malbas kansli (Erik Dahlbergsgatan 30D) finns en provkollektion med kläderna från shopen och du är välkommen att komma till kansliet för att prova kläder innan du beställer från shopen. Det finns också en del kläder och väskor till försäljning på kansliet. Vi vill gärna att du hör av dig och bokar en tid för provning innan du kommer hit så att det säkert finns någon på plats som har tid att hjälpa dig! Du når oss enklast på basket@malbas.se

För att handla i webshopen behöver du först skapa ett konto och därefter kan du handla. Om du redan har ett konto hos Enenda och inte kan logga in brukar det bero på att man inte valt Malbas som sin förening. Om du inte får det att fungera behöver du troligtvis skapa ett nytt konto där du väljer Malbas som din förening.

 

Vi får många frågor kring matchställ. Vi kommer successivt att fasa in PUMAS matchställ och de vändbara ställen från PUMA är snarlika de vi har sedan tidigare från Errea. Om man har ett eget matchställ från Errea så behöver man inte köpa ett nytt ställ från PUMA bara för att vi byter varumärke.

Det inget krav att man köper ett eget matchställ, man får låna matchställ när man spelar matcher. Däremot så vill många gärna ha ett eget ställ att träna och/eller spela matcher i.


Om du ska spela matcher med ditt ställ måste du ha nummer på både den vita och den svarta sidan av stället (Obs! Spelarnummer är ej nödvändigt när man spelar Easy Basket (U8-U12), så kolla med er coach om ni behöver detta innan beställning).

Klubben förfogar över nr 4-15 så du kan alltså inte välja ett nummer inom det spannet. Tränarna brukar föra en förteckning över vilka övriga nummer som är lediga så kolla alltid med tränaren innan du beställer ett ställ med nummer på.


Det är ganska vanligt att man har en storlek i linnet och en annan i shortsen. När man spelar matcher skall linnet vara nedstoppat i shortsen så det gör inget om linnet är lite långt. För att matchställen ska hålla länge är det viktigt att du följer tvättråden noga och att man inte använder sköljmedel!

 
Partners
1975 klubben