SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sommarläger 2024

Hitta det läger som passar DIG!

Mini Camp 17-20 juni

Malbas Mini Day Camp i början av sommarlovet för alla barn födda 2014-2017. Vi utlovar massor av rolig basketträning, blandat med lek och olika skojiga aktiviteter.
På programmet står grunderna i basket, såsom dribbla, skjuta, passa och göra lay-ups, men självklart också lite matchspel. Utöver basketen har vi valt att lägga in aktiviteter som framkallar både bus och lek men även övningar där man tränar sin koordinations- och samarbetsförmåga som är betydelsefulla delar av basketen samt viktiga delar i varje barns liv. Allt för att barnen ska ha så kul som möjligt samtidigt som de spelar basket, rör på sig och lär känna nya kompisar.

Läs mer och anmäl dig här!

Skills Camp 17-20 juni

UTSÅLT!!!! (MÅN 13 MAJ 2024)

 

Anmäl dig till vårt vårt populära Skills Camp veckan innan midsommar. Årets datum är 17-20 juni och vårt camp är för ungdomar födda 2008-2009. Årets huvudcoach är Joakim Källman - sportchef för Malbas och head coach för herrlandslaget.
Just eftersom vi vill att kvaliteten skall genomsyra hela vårt camp erbjuder vi endast 15 platser till tjejer och 15 till killar. 

Läs mer och anmäl dig här!

Summer Camp Augusti

Malbas Summer Camp med övernattning (2 datum för olika åldrar)

Malbas har en lång tradition av att arrangera Summer Camp av hög kvalitet och genom åren har vi genomfört många läger av hög kvalitet där det skapats fina basketminnen.  NYHET för i år är att det ingår en Summer Camp t-shirt för alla deltagare. 

4-6 aug, ålder 2012-2014
6-9 aug, ålder 2010-2011

Läs mer och anmäl dig här!

Pre-Season Camp för U17-U20

Anmäl dig till Pre-Season Camp 12-13 aug och starta säsongen på bästa sätt med sportchef Jocce Källman och coacherna. Fysträning, gnuggande av Malbas Principles of Play, individuella mål och mycket mer i härliga Tyringe för tjejer och killar födda 2005-2008.
Klubben intar Tyringe Sport Lodge och här får vi en perfekt uppstart på säsongen tillsammans med klubben. Här får vi ta del av den fina gemenskapen och den fantastiska basketkunskapen som finns i Malbas då tränare och spelare samverkar i en underbar miljö.

Läs mer och anmäl dig här!

 
Partners
1975 klubben