SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Summer Camp

Malbas Summer Camp med övernattning (2 datum för olika åldrar)

2023 är året då vi äntligen kan erbjuda ett Malbas Summer Camp med övernattning igen efter två år av restriktioner. Vi på Malbas Basket har en lång tradition av att arrangera Summer Camp av hög kvalitet och genom åren har vi genomfört många läger av hög kvalitet där det skapats fina basketminnen. 

 

I år har vi valt att lägga Malbas Summer Camp på Tyringe Kurhotel/Sport Lodge i norra Skåne, utanför Hässleholm. Här har vi fina möjligheter att skapa en härlig gemenskap och bra basketutveckling i en underbar miljö. 

 

6-8 augusti är Malbas Summer Camp öppet för spelare födda 2009-2010.

Boka Summer Camp för 2009-2010 här

 

9-11 augusti är Malbas Summer Camp öppet för spelare födda 2011-2013.

Boka Summer Camp för 2011-2013 här

 

 

Malbas Summer Camp är ett mycket bra sätt att komma i gång inför säsongen 23/24 samt träffa många nya och gamla vänner! Vårt camp är öppet för alla, även för spelare från andra klubbar. Det är inget krav på att man spelat basket i en basketklubb tidigare för att vara med på lägret men vi tror att det blir roligare om man har vissa förkunskaper.

 

Under tre intensiva dagar varvar vi basketpass med fysträning, samspelsövningar, matcher, skönt häng med nya och gamla kompisar, organiserad vila samt bra mat.  På kvällarna har vi tillgång till en stor samlingssal på Sport Lodge där vi hittar på diverse kul aktiviteter. 

 
Partners
1975 klubben